fbpx

Om Villa Fryksta

Trots att vi öppnar 2020 har vi en lång historia. Inte tillsammans men på skilda håll. Huset har stått där invid Nedre Fryken i närmare hundra år. Det stora, röda huset har haft många funktioner under årens lopp – barnhem, badläger och vandrarhem, men har nu totalrenoverats och hyser ett modernt Bed & Breakfast. Läs mer om vår historia och framtidsplaner här.

På Villa Fryksta kommer du få träffa Veronica Nilsson och hennes hund Cindy.

Jag som driver Villa Fryksta Bed & Breakfast heter Veronica Nilsson och kommer från Kil. Under hela min uppväxt har vi åkt förbi detta röda trähus som ligger med underbart läge vid Frykens strand. När jag såg att Kils kommun skulle sälja det kände jag direkt att “här vill jag skapa en rofylld oas där man kan erbjuda gäster boende med mat och avkoppling i härlig miljö”. Jag har arbetat i restaurang- och serviceverksamhet hela livet, nu senast har jag drivit  lunchrestaurangen Vero Mat & Kaffebar i Karlstad, men satsar nu helhjärtat på detta. På gården finns även min trogna följeslagare Cindy, en Cavalier King Charles Spaniel som hälsar alla fyrbenta vänner välkomna till oss.

 


Välkommen!

Veronica

Veronica Nilsson
Cindy

Jag heter Cindy. Jag älskar att hänga här på Villa Fryksta, men det kan bli lite ensamt ibland. Därför har matte varit snäll och inrett två rum på nedervåningen med bädd och vattenskål för mina kompisar. Här finns det jättemycket vi kan göra, vi kan leka på gräsmattan, bada, springa i skogen, bada på vår egna badplats, eller bara ta det lugnt med varsitt ben. Jag har jättemånga, så du får ett när du checkar in.

Voff!
Cindy

Vill du ha fina erbjudanden och nyheter från oss?

Vill du ha fina erbjudanden och nyheter från oss?