fbpx

Bed & breakfast

När du kommer hit möts du av vår pampiga veranda framför huset med både sjöutsikt och kvällssol. Väl inne i huset får du sex individuellt inredda rum. Två är placerade på nedervåningen, och övriga fyra en trappa upp – där du även finner vårt dubbelrum De Luxe med en magisk vy över sjön.

Utöver rummen tas nedervåningen i besittning av vår frukostmatsal, som även fungerar som mötesrum för mindre konferenser. Dessutom kan vi erbjuda ett uppehållsrum för social nedvarvning efter en dag fylld av upplevelser, vårt källarplan har totalrenoverats och inretts till en relaxavdelning med bastu och spabad.

Bokar du din vistelse hos oss via vår Happy Booking så finns det möjlighet att ha en härlig räksmörgås eller en fräsch frukt, ost- och charkbricka som väntar på dig vid ankomst – perfekt att avnjuta på verandan. Läs mer på sidan mat och dryck.


För att kunna serva alla våra gäster har vi ett tillgänglighetsanpassat rum på nedervåningen. I två av våra rum är det tillåtet att ha med husdjur.

Barn är mer än välkomna hos oss, stranden och gräsmattan är som gjorda för lekar och barnsliga äventyr. Barn i åldrarna 0-3 år bor gratis.

BOKNINGSVILLKOR

Dessa villkor gäller bokningar på Villa Fryksta AB för privatpersoner. Villkor för bokning, avbokning och ändring av bokningar för grupper får du separat från kundtjänst när du gör en gruppbokning.

 

BEKRÄFTELSE AV VILLKOR

Bokningen är bindade och görs direkt via villafryksta.happybooking.io eller via Booking.com.

 

BETALNING

Betalning görs på plats med betalkort eller Swish. Observera att vi inte tar emot kontanter.

 

RÄTT TILL AVBOKNING

Kontaktpersonen har rätt att avboka beställningen avgiftsfritt senast 24 timmar innan bokningen börjar. Om kontaktpersonen avbokar, ändrar eller utebliven ankomst senare än 24 timmar före bokningen börjar debiteras den totala kostnaden för bokningen.

 

Kontaktpersonen ska göra avbokningar och ändringar av sina bokningar via telefon på 070-523 67 21. Om priset för det ombokade rummet är högre än för den ursprungliga bokningen, ska kontaktpersonen betala mellanskillnaden i priserna.

 

FÖRFOGANDE AV RUMMET OCH UTCHECKNING

Gästerna får inte släppa in utomstående personer i lokalerna. Dörrkoder får inte överlåtas till andra än dem som har angetts som boende i rummet.

 

Gästerna ska checka ut från rummet senast kl. 11.00 på avresedagen. Därefter fungerar dörrkoderna inte längre. Säljaren är inte ansvarig för föremål som lämnas i rummen eller allmänna utrymmen. Gästerna bör alltid kontrollera att dörrarna går i lås när de lämnar rummet eller huset.

 

ÅLDERSGRÄNSER

Kontaktpersonen ska vara myndig. Minderåriga får övernatta under förutsättning att det bor åtminstone en myndig person i samma rum.

 

ORDNINGSREGLER

Gästerna ska följa Villa Frykstas ordningsregler under sin vistelse. Ordningsreglerna finns att läsa på Villa Frykstas webbplats på adressen www.villafryksta.se samt på informationstavlor i huset.

 

Gäster får inte uppträda så att de stör andra gäster eller boende i närheten av huset. Om gäster uppträder störande eller på annat sätt försummar sina skyldigheter enligt detta avtal, kan de avvisas. Om någon av gästerna i rummet måste avvisas på grund av störande beteende eller försummelse av sina skyldigheter enligt detta avtal, har kontaktpersonen inte rätt till återbetalning eller andra ersättningar.

 

Rökning i rummen och andra utrymmen är absolut förbjudet och kan utlösa automatiskt brandlarm. Personer som orsakar larm på grund av rökning är ansvariga för alla larm-, service- och städkostnader som rökningen medför. Djur är tillåtna i vissa rum mot ett tillägg. Larm- och andra kostnader som uppkommer på grund av brott mot ordningsreglerna eller oavsiktliga larm ska i sin helhet betalas av den som orsakar larmet och i sista hand av kontaktpersonen.

 

LOGIUPPLÅTARENS ANSVAR

Person som bor i rummet är helt och hållet ansvarig för alla skador som han/hon orsakat och för de kostnader som orsakas huset eller tredje part eller som är en följd av handlingar i strid med avtalet. Om det inte går att fastställa identiteten på den gäst i rummet som orsakat skadan eller kostnaden eller om det inte går att få ersättning för skador eller kostnader av denna gäst, faktureras skadorna och kostnaderna kontaktpersonen.

Om det är problem att ta rummet i besittning eller om gästen upptäcker fel eller brister i säljarens tjänst, rummets inredning och skick, ska gästen genast när felet upptäcks meddela säljaren, så säljaren har möjlighet att rätta till felet. Anmälan görs genom att ringa till Villa Frykstas på 070-5236721. Säljaren är inte skyldig att gottgöra kontaktpersonen för fel eller brister som inte har meddelats på vederbörligt sätt och under vistelsen.

 

STÄDNING AV RUMMET

Städning av rummet ingår i priset. Om ni inte är nöjda med hur rummet är vid ankomst meddelar ni det direkt vid incheckning.

 

KUNDENS PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med GDPR.

När du gör en beställning måste du uppge viss information om dig själv. Vid beställning anger du ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Vi tycker det är viktigt att du vet vad vi gör med dessa uppgifter och varför vi kräver dem av dig som handlar.

 

SÄLJARENS ANSVAR

Om säljaren inte kan erbjuda bokad logi, har kontaktpersonen rätt att få tillbaka bokningsavgiften. Säljaren ska utan dröjsmål meddela eventuella ändringar till kontaktpersonen för bokningen. Rätt till ändringar förbehålls.

 

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt hos Villa Fryksta. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer säljas eller föras vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig hos oss. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Besök oss med båt

Vid vår strand finns en perfekt brygga att lägga till vid för dig som kommer med båt på Fryken. Kom in på en fika eller stanna över natten.

Hundresenärer

Våra två dubbelrum på nedervåningen är anpassade för dig som reser med hund. Hos oss är alla välkomna. Stora som små, tvåbenta som fyrbenta. Naturen som vi ligger mitt i passar perfekt för vandringar, och att då kunna ha med sig sin bästis ser vi som en självklarhet.

  • Bädd
  • Vattenskål
  • Tuggben
  • Badplats för hundar
Djurtillägg tillkommer. Ange när du bokar vilken typ av djur/ras som du tar med.

Bröllop

Ett bröllop med en förhöjd känsla av lyx och elegans. Det är essensen av vårt samarbete med Apertins herrgård. På Apertin inkvarteras du, käresta och era gäster i den pampiga herrgården. Även vi på Villa Fryksta står till ert förfogande för de gäster som inte får plats på herrgården.

 

Läs mer om Apertins bröllopspaket på kavaljerenapertin.se

Är det dags för den stora dagen? Spendera bröllopsnatten i vårt De Luxe-rum, Lydias gemak. Njut av ett bad i badkaret, lyxiga faciliteter och vakna till vacker vy över Fryken. Självklart finns det rum för bröllopsgästerna också. 


Läs mer om rummen.  

Villa-Fryksta-rummen

- Rum & priser -

Hos oss erbjuds du en personlig service med mysiga rum och ett fantastiskt läge vid Nedre Fryken.

Mat & Dryck

- Mat & dryck -

Frukost ingår alltid när du bor hos oss. Vi har även fler godbitar att bjuda på.

Vill du ha fina erbjudanden och nyheter från oss?

Vill du ha fina erbjudanden och nyheter från oss?